OTTHONI TV

– Távol, de mégis közel –

Az OTTHONI TV egy online televíziós szolgáltatás, mely segítségével magyarországi televíziós csatornák adásait folyamatosan közvetítve (streaming) nézhetjük az internethez csatlakoztatott eszközeinken, bárhol a világon.

Aki külföldön él, valószínűleg szembesült már azzal a problémával, hogy a magyarországi televíziós adásokat nem, vagy csak igen-igen korlátozottan tudja nézni. A magyar televíziós tartalmak részben visszanézhetőek ugyan egyes médiaszolgáltatók weboldalain, de elenyésző a valóban élő tartalom és sok a rossz minőségű, illegális szolgáltatás. Az ingyenes online felületeken nézhető televíziós adások gyakran sötét képet sugároznak, mivel az adott adást csak Magyarország határain belül található számítógéppel vagy telefonnal lehet nézni (szaknyelven geo blocking), vagy interneten nem engedélyezett közvetíteni (blackout).

Erre kínál megoldást a Eurocable Magyarország Kft., mely jelenleg az egyetlen szolgáltató, aki legális, magyar nyelvű televíziós streaming szolgáltatással rendelkezik Magyarország határain túl. A most elindított OTTHONI TV szolgáltatása – igen kedvező áron – pár perc alatt igényelhető, és a megrendelést követően azonnal elérhetővé válnak a magyarországi televízió műsorok folyamatosan közvetített adásai. Mindössze szélessávú internet és egy okostelefon, számítógép vagy televízió kell hozzá.

  • Milyen csatornák érhetőek el az OTTHONI TV szolgáltatáson keresztül?

Jelenleg 18 magyar nyelvű csatorna érhető el: M1 HD, M2 HD, M3, M4 Sport HD, M5, Duna HD, Duna World HD, Konyha TV, Story 4, Story 5, Bonum, Fix TV, The Fishing & Hunting Channel, Galaxy, Sláger TV, ECHO TV, Life Network, Ozone Network.

  • Milyen eszközön lehet az OTTHONI TV szolgáltatást igénybe venni?

Az OTTHONI TV szolgáltatás bármely olyan okostelefonon, számítógépen, laptopon, tableten, iPaden vagy TV-n igénybe vehető, amelyen szélessávú internet szolgáltatás van.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó OTTHONI TV applikáció az Android és iOS alapú készülékeken elérhető.

  • Milyen internetkapcsolatra van szükség a szolgáltatáshoz?

Már egy korlátozott kapacitású, 2,5-3 Mbit/sec szélességű kapcsolat is megfelelő hozzá.

  • Milyen adatforgalmat generál mobiltelefonon a szolgáltatás?

A mobiltelefonos alkalmazás hat órán keresztüli használata 1 Gb adatforgalmat generál, így megfelelő mobilnetes előfizetés esetén otthonunktól, illetve wifi kapcsolattól távol is bátran nézhetünk magyar nyelvű televíziós adásokat.

  • Ki lehet-e próbálni megrendelés előtt?

Igen, előfizetés nélkül is ki lehet próbálni, a próbaidőszak 24 óra.

  • Hogyan lehet megrendelni?

A www.otthonitv.hu oldalon – egy egyszerű regisztrációt követően – tudjuk megrendelni a szolgáltatást. 1, 3 vagy 6 hónapra fizethető elő, előre, egy összegben. Az előfizetés nem újul meg automatikusan. Az előfizetést követően azonnal elérhetővé válnak az adások.

Az általános szerződési feltételek, pontos technikai leírás valamint további részletes információk megtalálhatók a www.otthonitv.hu oldalon.